Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

Maatwerk trainingen

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van in-company en individuele trainingen. Dit kunnen qua inhoud standaard trainingen zijn die meestal op de bedrijfslocatie worden gegeven. Maar meestal worden de volgende aspecten afgestemd zodat er een voor uw bedrijf zo'n optimaal mogelijke training gegeven kan worden:

  • Als u van tevoren enkele bedrijfsbestanden (bij Access, Excel, Word, Powerpoint) ter analyse kunt opsturen, krijgt de trainer snel een beeld van het niveau van de groep. De structuur van de bestanden zegt veel over het kennisniveau. Specifieke onderwerpen kunnen geselecteerd worden en de bedrijfsbestanden kunnen ook worden gebruikt in plaats van standaard voorbeeldbestanden. Dit spreekt cursisten veel meer aan.
  • Met een vragenlijst kunnen deelnemers voor Access, Excel of Word trainingen geselecteerd worden voor basis of vervolg trainingen.
  • De meeste trainingen duren standaard twee dagen. Deze dagen kunnen verdeeld worden over een langere periode, eventueel gesplitst in halve dagen. In de tussenperiode kunnen deelnemers het geleerde in de praktijk brengen. De daarbij ontstane vragen kunnen de volgende trainingssessie behandeld worden. Deze opzet geeft een flinke verhoging van effectiviteit.
  • In één training kunnen verschillende pakketten aan bod komen. B.v. één dag Excel, een halve dag Outlook en een halve dag PowerPoint.