Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

De docent is superdeskundig maar het mooiste is dat hij op ieders niveau geduldig en heel begrijpelijk uitleg kan geven. Creeert een prettige sfeer tijdens de training.
Monique - CZ verzekeringen (Outlook training)

een topper! Docent had een prettige persoonlijkheid: zeer geduldig, kan goed uitleggen, is zeer deskundig en gemotiveerd. Hoop hem bij mijn volgende cursus weer te zien.
Lia (Excel basis training)

Ik ben zeer tevreden over de docent. Hij creëerde een prettige, ontspannen sfeer waardoor hij heel toegankelijk was voor elke vraagstelling. Zeer deskundig, geduldig en duidelijk uitleg.
Tilly - CZ verzekeringen (Word basis training)

De docent beschikt over zeer veel kennis. Kan alles goed en duidelijk uitleggen. Zou niet iets kunnen bedenken wat verbeterd zou kunnen worden.
Martine (Excel draaitabellen training)

De docent nam voor iedereen de tijd en probeerde de training goed toe te passen naar de werkzaamheden die we op het werk hebben. hij wist goed waar hij het over had.
Karian - Zuyd Hogeschool (Excel 2013 vervolg training)

De docent gaf goed les en hield rekening met alle cursisten. De docent heeft veel kennis in huis en je kon zien dat hij het leuk vond om ons een gedeelte van zijn kennis over te brengen.
Marloes - CEVA (Excel 2010 basis training)

Zeer grote toegankelijkheid, dus laagdrempelig. Constant toetsen of er behoefte is aan extra ondersteuning, zonder opdringerig over te komen. Zeer fijne docent!
Ilse (Access basis)

Ik vond de docent zeer deskundig. Het was prettig dat hij de stof aan onze wensen aan heeft gepast, maar evengoed de basis heeft behandeld. Hij had ook een bepaalde manier van humor waardoor er een prettige sfeer was.
Rita (Excel 2010 basis)

De docent bracht een goede sfeer in de groep. De manier van lesgeven sprak mij aan omdat er veel ruimte voor eigen inbreng was; geen vast schema of patroon. De deskundigheid van de docent ligt zeer hoog, van alle office programma's
Ralph (Excel 2010 expert training)

Hoog paraat kennis niveau. Kan op vrijwel elk (lastige) vraag direct antwoord geven en laten zien op het scherm. Kan erg veel stof in korte tijd behandelen, soms ietwat snel.
Willem (Access 2010 vervolg training)

De docent heeft veel ervaring en kan het met veel passie en inhoudt overbrengen. Bij het stellen van een vraag, weet de docent vaak direct een antwoord te vinden en anders zoekt hij het direct uit
Michael - Ceva (Access 2010 expert training)

Henno was erg praktisch ingesteld, hij ging verder met eigen fabricages van de mensen, waardoor het enorm leerzaam was. Je was bezig met je eigen produkten te verbeteren.
Alex - Sociale verzekerings bank (Excel 2010 draaitabellen training)

Zijn enorme betrokkenheid bij zijn lesgeven en zijn brede kennis. Hij verstaat, zonder woorden, waar iemand mee geholpen is en heeft de vaardigheid om daar op in te spelen.
Loes - Sociale verzekerings bank (Excel 2010 draaitabellen training)