Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

Training Excel

Microsoft Excel is in veel bedrijven één van de meest gebruikte PC programma's. Het is een programma om gegevens op te slaan, te verwerken en te presenteren. Door de veelzijdigheid en flexibiliteit wordt het op alle fronten ingezet.

In de trainingen leert u in eigen tempo met Excel 2010 werken. Al het trainingsmateriaal (uitgebreide trainingsmap en bijbehorende oefenbestanden) wordt uw eigendom zodat u ook na de training het geleerde kunt oefenen. Ook het werken met zelf meegebrachte bestanden wordt aangemoedigd. Zo kunt u tijdens de training het geleerde vertalen naar uw eigen omgeving. Alle problemen die u hierbij tegenkomt, kunnen dan meteen worden opgelost door de aanwezige trainer.

Het materiaal hebben we beschikbaar in meerdere talen: Nederlands en Engels. Ook kunt u aangeven of u met de Nederlandstalige of Engelstalige versie van Excel werkt.  Dan zorgen wij dat uw materiaal de teksten op het scherm in de juiste taal beschrijft. Het is geschreven voor Excel 2010 maar is ook goed bruikbaar bij Excel 2007 of Excel 2013.

Welke Excel training moet ik kiezen?

In de basis training Excel 2010 leert u alles wat nodig is om vlot met Excel te kunnen werken en om zelf nieuwe werkmappen te kunnen opzetten. Ook het maken van grafieken en het correct afdrukken van gegevens komt aan bod. In de vervolg training Excel 2010 leert u diverse geavanceerde hulpmiddelen van Excel te gebruiken voor gegevensanalyse, opbouw van rapportages, automatiseren van veel voorkomende werkzaamheden en samenwerken met andere programma's.
Beide trainingen duren standaard 2 dagen.

Weet u niet welke training u moet kiezen, neem even contact op. Binnen enkele minuten kan de trainer u vertellen welke training het beste bij u past. De ervaring leert dat mensen hun Excel ervaring regelmatig overschatten en kiezen voor de vervolg training omdat ze 'al jaren met het programma werken'. Als u het programma gebruikt om gegevens in te voeren en te verwerken maar niet zelf nieuwe werkmappen opzet, is de basistraining zeker op z'n plaats. Maar ook als u regelmatig nieuwe werkmappen opzet kan de basis training nog verrassend veel nieuws bieden. En de trainer is altijd bereid om u tijdens de training ook uit de map van de andere training te laten werken of specifieke onderwerpen daaruit te behandelen.