Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

Maatwerk software

We vertellen niet alleen hoe u MS Office kunt gebruiken; we kunnen het ook demonstreren door het ontwikkelen van maatwerk voor uw bedrijf. Enkele voorbeelden:

  • Het bouwen van Excel rapportages varierend van eenvoudige overzichten en grafieken tot uitgebreide interactieve dashboards. Er kunnen koppelingen gemaakt worden met uw andere bedrijfssystemen om regelmatig gegevens in te lezen. Ook kan uitvoer van andere systemen automatisch periodiek verwerkt worden.
    U bereikt hiermee dat het periodiek herhalend werk van het verwerken van nieuwe gegevens vervalt. Dit scheelt veel tijd en - zoals de praktijk heeft geleerd - ook veel fouten.
  • Excel (of andere pakketten) uitbreiden met specifieke functies voor uw werkzaamheden. Als u duidelijk kunt beschrijven wat u wilt bereiken, is het meestal te maken.
  • Uw huisstijl omzetten in Word sjablonen
  • Uw huisstijl omzetten naar PowerPoint sjablonen
  • Ontwikkelen van Access databases om allerlei administraties en processen te automatiseren. Enkele voorbeelden: Beheer van relaties, correspondentie, klachten, contracten, inschrijvingen etc., urenregistratie, registratie van productiegegevens en automatische rapportages, voorraadbeheer, ....

Bij al deze producten profiteert u van onze ervaring zodat bij het opzetten de juiste keuzes worden gemaakt. We onderhouden geleverd maatwerk natuurlijk graag voor u maar dankzij de trainingen bent u ook in staat zelf aanpassingen te maken. In de praktijk komen klanten terug voor grotere aanpassingen terwijl ze kleinere wijzigingen (eventueel met overleg) zelf doorvoeren. Onze producten onderscheiden zich in gebruikersvriendelijkheid en robuustheid.

Graag komen we vrijblijvend langs om in begrijpbare taal de mogelijkheden te bespreken.