Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

We helpen bedrijven en personen die tijdelijk meer ICT kennis in huis willen hebben om ICT gerelateerde zaken te begeleiden. Dit kan zijn voordat u een aanschaf overweegt of als u al bezig bent met de invoering van een nieuw systeem. In alle gevallen helpen we door met u mee te denken, begeleiding tijdens contacten met leveranciers, offertes en adviezen te helpen beoordelen en waar nodig alles in begrijpbare taal uit te leggen.

Met deze diensten zorgen we dat u als klant van de leverancier krijgt wat u wenst. Zo vermijdt u fouten ontstaan door miscommunicatie. We zorgen voor betere en heldere afspraken tussen beide partijen met als doel een tevreden klant en een tevreden leverancier.

Begeleiding bij aanschaf nieuwe hardware en/of software

U heeft of werkt in een klein tot middelgroot bedrijf. De eventueel beschikbare ICTers hebben beheertaken en sturen vooral op het technisch vlak. Er zijn intern geen ICT mensen die vanuit de business mee kunnen denken op ICT gebied. Dan heeft u bij uitbreiding of vernieuwing tijdelijk behoefte aan iemand die u op het juiste niveau kan adviseren en ondersteunen.

Wat wilt u (meerdere goede antwoorden mogelijk):

  • Het helpen in kaart te brengen van uw probleem of wens en dit vertalen naar een business case.
  • Voordat u iets gaat aanschaffen is het belangrijk duidelijk te krijgen wat u wilt bereiken. ICT is een hulpmiddel, geen oplossing;
  • Begeleiding en sturing tijdens het initiële traject van inventarisatie en leverancier selectie;
  • Stevig in uw schoenen staan tijdens de contacten met leveranciers;
  • Het voorkomen of oplossen van communicatieproblemen tussen u en de leverancier.
  • Enerzijds helpen we bij de vertaling van uw wensen naar ICT behoefte. Anderzijds kunnen we een aanbod van een ICT leverancier aan u in begrijpbare taal uitleggen;
  • Ik weet het nog niet, het moet gewoon werken zonder problemen.

Aarzel niet maar neem contact op met de ICT Tolk om geheel vrijblijvend in een gesprek te inventariseren wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Begeleiding tijdens ICT projecten

Bij de invoering van een nieuw systeem is een goede begeleiding belangrijk om problemen te voorkomen. We kunnen u bij de projectvoering ondersteunen of het gehele proces van u overnemen. Denk hierbij bv. aan de coordinatie tussen meerdere leveranciers, risicobewaking en voortgangscontrole. Hiervoor hebben we een projectmanager met ruime ervaring en Prince II practitioner certificatie.

Gebruik van bestaande software

Vaak wordt de software die men in huis heeft niet optimaal gebruikt. U of uw personeel heeft geleerd hoe het te gebruiken maar is de wijze van gebruik wel effectief? Of gaat er veel tijd verloren bij het overzetten van informatie tussen systemen?

We kunnen u helpen met een inventarisatie en adviezen geven over effectief gebruik.